| Benim Bi Dakkam Çok Değerli | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SyKlon Kiss my dick,Get my cash
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 74 Nerden : DüZCe İş/Hobiler : Ne iş olursa... Lakap : SyKlon Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 11, 2008 9:07 pm | |
| düşünmekte bir sanat we düşünemez hiç insan yetenek işidir bazı sanatlar bu cewaba saklan sen durdurma beatimi kafiye aşıma uğrar zaman geçiyor yaşlanıyor insan bazen para dolu olsada kasan insan insan olmadıkça yaramaz işine derler bu yalan ben paradan ilhamla kaç beat yazdıysam sende o kadar inan ve biraz soluklan yaratık dişini rapine takıp yazdı bak elinde kalan bu sonunda kazanılan bu yaratılan yaratık hiçbir zaman eder mi isyan diye düşündü insan ve uygun davrandı ona acımadı zaman bak şimdi dünü yok ümidi yok bari sen inan
bu yaratık düşünme sanatının icarsında başarılı ilham nerden geldi düşündüm yaradanı bu geri fikri senin kafana sokanı tanıyorsam söyle şimdi benim bi dakkam çok değerli
şimdi tek istediğim bakma yüzüme bi dakka elim geride bi şey sakladım bi bak sana bu beati yazdım neden nedenle yazdığım sebeple orantı yapma tamam sonuç şu düşünmekte bi icra sakın yeraltı yaratığına diss atma best ragga olur ve yanıt yanında ya da olur şeytan kankasından ilhamla tek ihtiyacı gözyaşıysa bi damla karşılanır çok basit sen ağla çok kızgın ve çok hırslı bi yaratığa ne yaparsa yapsın sen sakın bulaşma
bu yaratık düşünme sanatının icarsında başarılı ilham nerden geldi düşündüm yaradanı bu geri fikri senin kafana sokanı tanıyorsam söyle şimdi benim bi dakkam çok değerli
kalbim atmıyor bak para eşit kan demek bu benim dünyamda umut demek dün bugün yarın demek şu dünyada istiyorsan kuru bir ekmek yinede biraz para gerekse niye yaşıyoruz bana bir gerekçe göster gördüğüm yalan anladım görünce düşene vururlar anladım düşünce ilham yalan gerçek düşünce yazamadım bi kekekeledim bi üşüyünce (ne olucaksın büyüyünce?) ben ölücem büyüyünce
Over ya da Under derdim eskiden Şimdi Only Underground gelen bu içimden Lyricklerimi yazdım derinden Doğdum yerden ilham aldım bugün ben Yaşıyorum bak ölmedim ve ölene dek yürekten Yazarım (işin ne?) bu siyasi veya politik konular beni delirten Hepsine bulucam bi nüsha Dicem sen sefilsin inadına Dünyanın yer üstü kanalına Kafa tutardım tutucam yeraltında Herkes denemesin ben yaptım şükür yaradana Kötü kişilik iyi kank minnet sheytana Önemli bi nimet Rap bana (Kolay mı?)(Hayıır)Ayıpsa hiç değil Rapse bir aracı ben çoktan kefil Benim kültürüm buna hip-hop denir Yorulmayız biz gereksiz sedir
(Beqüm çok teşekkürler, bunu snn sayende yasdım;düşünüom dedi beatin en başı aklıma geldi sonra bi baktım bu kadarcık yazmışım dewamı gelir %100)
En son YqRqTıK tarafından Paz Ekim 26, 2008 3:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
SheytaN in HeLL
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 34 Nerden : DüZcE İş/Hobiler : Malesef Öğrencilik Lakap : SheytaN Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 11, 2008 9:10 pm | |
| güzel olmuş kank buna şimdi fon bulmamız lazım | |
|
| |
emre_byr Yeni Çocuk
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 11, 2008 9:44 pm | |
| Yha beat şarkının alt yapısı demek deilmiydi ??? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 74 Nerden : DüZCe İş/Hobiler : Ne iş olursa... Lakap : SyKlon Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 11, 2008 9:53 pm | |
| beatin asıl anlamı şu : şarkıya hazırlanmak yani dediğin gibi ama bu kalıplaşmış artık herkes şarkı yazmak ya da söz manasında kullanıo best rapperlerin şarkılarında bile bu böyle... | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 11, 2008 10:03 pm | |
| kank fon işinde sana güvenim sonsuz bilion (Grafitici Çocuq inş sanada güvenim sonsuz olcak...) | |
|
| |
emre_byr Yeni Çocuk
| |
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 11, 2008 10:14 pm | |
| nie ki emre grafitici deil beat maker ama bilmiom olabilir kimin kankası(bende beqüm gibi mütevazıyım ) | |
|
| |
SheytaN in HeLL
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 34 Nerden : DüZcE İş/Hobiler : Malesef Öğrencilik Lakap : SheytaN Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 11, 2008 10:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 1:59 pm | |
| haklıyım bende onu dom kank | |
|
| |
SheytaN in HeLL
| |
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 2:01 pm | |
| | |
|
| |
SheytaN in HeLL
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 2:02 pm | |
| yeter bu kadr sayfa bunlarla dolacak yoksa | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 2:04 pm | |
| doğru sölüon bunları boş işlerde konuşalım kank | |
|
| |
SheytaN in HeLL
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 2:05 pm | |
| ewt de espiriler diye konu aç kank | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 2:06 pm | |
| haha bu da mı espri(hiç komik deil ) | |
|
| |
SheytaN in HeLL
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 2:09 pm | |
| hyr böle ulu orta yerde olmasın espirileri orada yapalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 12, 2008 2:10 pm | |
| nan olmaz öle şey bea | |
|
| |
SheytaN in HeLL
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Cuma Ekim 17, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
| |
bePetek Yeni Çocuk
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 35 Nerden : dünyadan... İş/Hobiler : kahrolası ögrencilik Lakap : BEPetek Kayıt tarihi : 17/10/08
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 18, 2008 3:12 pm | |
| söz iidee melodiyi dinlemeden yorum yapamam... | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 18, 2008 3:49 pm | |
| hade nan artist | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 18, 2008 8:01 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 18, 2008 8:18 pm | |
| ok adamım saol | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Paz Ekim 19, 2008 9:24 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli Salı Ekim 21, 2008 2:17 pm | |
| götün kalkmış snn burq kendini bi boq sanma | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim Bi Dakkam Çok Değerli C.tesi Ekim 25, 2008 6:51 pm | |
| bana sie mie deme küfürün allahını ederim ayrıca seni realden de tanıom unutma çarparım tanıyanlar bilir sen beni tanıyamadıysan bilmiom "ChosM!CK" safı | |
|
| |
| Benim Bi Dakkam Çok Değerli | |
|