| Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Ptsi Ekim 20, 2008 9:09 pm | |
| EBOLA zamanında koymuş gibi sana bir halin neden mi faişeler gibi inleme ... çünkü ebola yaptı seni heryerde..osuruk dislerim yok ama disim seni teklif eder ipnee....busefer başlıom su kolpayı dağıtcam .. ve ölü ölü ceset ... 1dk o pisimi yoksa si*kitr et.. bildiğin us kolpa velet.. sözlerim sana bisiklet..ama elimdeki mikrofon tank alet.. bu kısmı lütfen iyi dinle yoksa kişiliğini tanıyamazzsınn.. ama artık galiba sustu ağzın ..banada gercekten bi rakip lazım .. Eğer beni yeeceğini düşünüosan yeniden bi gözününden gecir..çünkü pisi şuan s*ikilr İSt. sokaklarında ''yasaklı kelime'' sallaa.. ama suan kamera poponda . .. ama tekmey ibastı arkaya ..yolladı seni kerane başkanın kucağına sen en iyisi bu rapi bırakk.. çünkü ''yasaklı kelime''ünde ya*rak..kelimelri söle sayarak...
Biras Küfre kactı ama rap kapışmada serbest sanırım beni ezebilecek warsa görelim bakalım.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Ptsi Ekim 20, 2008 9:13 pm | |
| örnek olarak ist. sokaklarını kullandım DızCEye ayıp olmasuın |
|
| |
SyKlon Kiss my dick,Get my cash
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 74 Nerden : DüZCe İş/Hobiler : Ne iş olursa... Lakap : SyKlon Kayıt tarihi : 08/10/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Salı Ekim 21, 2008 7:41 pm | |
| yaz sen şarkı ben atıom ortaya karşılık verin de devam etsin bu kapışma... |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 74 Nerden : DüZCe İş/Hobiler : Ne iş olursa... Lakap : SyKlon Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Salı Ekim 21, 2008 7:50 pm | |
| nan cwp yascam küscen ya da kalbin kırılcak boşwer bu başlığada kimse karşılık wermesin millet birbirine girmesin NO WAR PLS | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Salı Ekim 21, 2008 7:55 pm | |
| rap te gucenme olmas sen yaz eğer beni ezersende sen ii sin derim gecerim kırlmam korkma |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Salı Ekim 21, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Salı Ekim 21, 2008 8:29 pm | |
| napııım lnn kimse alınıp karşılık wermi,yo |
|
| |
| |
| |
SheytaN in HeLL
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 34 Nerden : DüZcE İş/Hobiler : Malesef Öğrencilik Lakap : SheytaN Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Çarş. Ekim 22, 2008 9:05 pm | |
| kardeş bu kapışma bitsin bu arada hala buluşamadık birbirimizi tanımıyoz | |
|
| |
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Çarş. Ekim 22, 2008 9:19 pm | |
| bi enes abi gruba girio bu iş burda bitio işte ya enes abiylee ben seni bi ara tanıştırırım | |
|
| |
SheytaN in HeLL
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 34 Nerden : DüZcE İş/Hobiler : Malesef Öğrencilik Lakap : SheytaN Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Paz Kas. 09, 2008 2:07 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
SheytaN in HeLL
| |
| |
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Cuma Kas. 21, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
SheytaN in HeLL
| Konu: Geri: Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D Ptsi Mart 02, 2009 7:35 pm | |
| kanka forumu unuttuk geri dönün lan | |
|
| |
| Kapışmak İsteyen Gelsin..!!:D | |
|